meubels

2023

Vitrinekast: de opbouw van de vitrinekast wordt gekenmerkt door opsluiting van de glasplaatjes en fixatie door middel van de houten pennen. Het dikke plateau onderin zorgt voor extra stabiliteit.

2021

Vogeltjestafel: bijzettafel met een inleg van fineer en uitgevoerd in de contrasterende houtsoorten beuken en wengé.

2020

Salontafel Paolo: de salontafel heeft een omvattende constructie van eiken ribben welke de 2 bladen dragen. De gevlochten en gespannen juteband zorgt voor een mooi contrast met het eiken.

2018

Vissentafel: bijzettafel met een inleg van fineer in een gestileerd vissenmotief en uitgevoerd in de contrasterende houtsoorten beuken en wengé.

2017

Bijzettafel: de tafel is samengesteld uit een strak vormgegeven onderstel gecombineerd met een oosters koperen blad. De combi van de contrasten geeft dit tafeltje een frisse eigentijdse uitstraling. Diameter is 45/52 cm. De hoogte is 38 cm

2014

Buitentafel CS: deze stoere buitentafel heeft een onderstel van cortenstaal. Het blad is gemaakt van onbehandeld, duurzaam gekweekt, Braziliaans hardhout. Deze tafel wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

2014

Kast Minou: opnieuw ontworpen kastje met hergebruik van delen van een badmeubel dat vervangen werd. Het kastje heeft een nieuwe functie gekregen. Door het scharnierpunt van het klepkastje te verplaatsen ontstaat een werkplekje met verassend veel bergruimte. Zorgvuldig gekozen maatvoering van de deurtjes en toepassing van verschillende scharnieren geven dit kastje veel gebruikscomfort. Visueel biedt het een variatie aan speelse ruimtelijke composities.
De combinatie blank berken en Turks blauw zorgen voor een frisse uitstraling.

2013

Dressboy DP1: massief Frans eiken. Open constructie van ribben. De vormgeving verwijst naar de bekende stoel op de slaapkamer. Charmante manier om kleding uit te hangen. Deze dressboy is leverbaar in 3 varianten (hoog 180cm, 150cm en 120cm). De hoogste is tevens de smalste, maar is wel geschikt om lange kledingstukken netjes uit te hangen.

2012

Bijzettafel Joni: staal en gespoten MDF met een inleg van Corian. Uiterst stabiel tafeltje met meerdere gebruiksdoeleinden. Ieder tafeltje heeft een uniek dessin van de inleg. De kleurstelling is tijdloos (donkergrijs, lichtgrijs en wit) en laat zich goed combineren.

2009

Tafel Frans: monumentale tafel (afmeting 2500x900mm) waarbij de constructie verwijst naar een brug of viaduct. Robuuste en solide uitstraling. Onderstel is gemaakt van gepoedercoat staal. Het blad is samengesteld uit eiken planken.

2003

Bureau Marjan: gespoten MDF en gepoedercoat staal. De organische vormgeving van het bureau past uitstekend bij de reeds aanwezige stoel. De toegepaste kleuren zijn terughoudend en bieden een tijdloze elegantie. Het ladenblokje is verplaatsbaar.

2001

Eettafel Paul: afmetingen 2500x 800 mm. Berken multiplex, massief beuken en RVS. De tafel bevat 8 kleine lades, volledig geïntegreerd in de dikte van het blad. De poten staan volledig op de hoeken waardoor zo veel mogelijk ruimte kan worden benut. Verbinding van blad en poten is minimalistisch uitgevoerd, enkel door een rvs plaatje. Deze tafel kan in verschillende afmetingen en houtsoorten worden gemaakt.